by D98 on Tue Aug 24, 2010 12:54 am
ooo dom'soara, te asteptam de ceva timp...nu am mai intrat de mult pe site....sper sa te tina dupa atata pauza..ma bucur ca am intrat,intamplator. si cand am vazut ca totul(cat e posibil) este la zi,m-a facut sa cer mail cu parola de la cont...nu eram eu prea vorbaret stiu,dar parelile voastre despre fiecare episod le citeam mereu si sper(spun din nou sper) sa le citesc si din septembrie...ah,ti-am dat LIKE si pe facebook:)) (mi-am facut si eu acum ceva timp porcarie daia,mai mult de gura altora,poate nu sunt prea sociabil?glumesc...)...si app. dak tot am intrat mi-am citit posturile mele si am ras la unul cu care tu nu erai deacord:
"legat de teorii:
Daca serialul se v-a termina cu Apocalipsa ???Doi conducatori:Sam conducand armata raului,fiind Antihristul(tinand cont ca acesta e asociat cu nr. 666) iar Dean armata binelui,cu ingeri...sau prea multa imaginatie strica?sufar de S.F. probabil...."
asta era la sfarsit de sezon 3,ceva ceva am nimerit-o,cel putin asta credem eu ca ar fi cel mai previzibil
NU vreau sa incep o polemica,vreau noi episoade cu Sam&Dean dar parca imi pare rau ca nu se termina cum a vrut Kripke,zau...
Spor!