Am vazut ep. inca de vineri dimineata, dar nu am apucat sa postez cum mi sa parut

In primul rand... thank you so much pt subtitrare

(am cautat o subtitrare pentru ep. asta pana mi sa facut rau)
Mi-a placut episodul, a fost chiar marfa
La inceput vedem un Dean care e oarecum resemnat cu gandul ca nu poate fi salvat de flacarile iadului... but not quite...
uhhh... important: Dean ii zice lui Sam ca Ruby defapt nu poate sa il salveze...

asa ca urmatoarea intalnire a lui Sam cu Ruby o sa fie o sa fie una tare interesanta (the demon has some explaining to do)
Ce ma pus un pic pe ganduri:
Sam: So what, now you're keeping secrets from me?
Dean: You wanna talk about who is keeping secrets from who?hmm... poate ca nu am fost yo suficent de atenta, dar Sam nu i-a spus lui Dean ca Mary, mama lor, il stia pe
The Yellow-Eyed Demon (and that is pretty important)
Revenind... Imediat ce Dean vorbeste cu John la telefon... spera cu atata ardoare ca exista o sansa ca sa poata sa se salveze, incat era dispus sa creada orice
La sfarsitul episodului in schimb, Dean recunoaste ca ii e firca si realizeaza ca nu trebuie sa se astepte la vre-un miracol de la cineva si ca el insusi trebuie sa se scoata din toata treaba asta...
La care
Sam: And me.
Dean: "And me"?
Sam: What?
Dean: Deep revelation, haveing a real moment here... That's what you come back with? "And me"?!
Sam: Do you want a poem?
Dean: Moment's gone! ...Unbelievable!