Sneak peek-ul conţine imagini de la şedinţa foto pentru TV Guide şi un scurt interviu cu actorul.
De asemenea, nominalizaţii au fost făcuţi cunoscuţi şi în revista TV Guide, iar Katie Cassidy (demonul Ruby din Supernatural) oferă o scurtă caracterizare a lui Jared special pentru această revistă:
„Jared este adorabil. Este chipeş şi amuzant şi are o personalitate minunată. Are un zâmbet atât de dulce, iar dinţii îi sunt ai naibii de albi! I se luminează tot chipul când zâmbeşte. Este şi puţin prostuţ, dar îmi place asta - îl face şi mai sexy. Uneori imită sunete de vânturi şi pretinde că vin de la mine. Şi mă imită mergând precum un păianjen, pentru că am picioarele foarte lungi. Dar o face într-un mod atât de drăgălaş, încât nu mă pot supăra pe el. Ştie că e un dulce. Mereu face nişte priviri sexy în faţa camerei de filmat, iar noi râdem de el pe tema asta. Jared se lasă dus de val şi este foarte relaxat. Şi îi face pe toţi din jurul lui să se simtă la fel.”
În continuare vă las să vizionaţi secvenţa din sneak peek dedicată lui Jared şi să vedeţi câteva imagini de la şedinţa foto.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gf_hB-nU7p0&feature=related[/youtube]

Hello there Jared! 

dar Jensen ramane tot favoritul meu

. Parerea mea este ca Jensen e barbat si Jared e sexy
. Amandoi sunt super dragutzi , au ceva ce le place tuturor:P