Prima Pagina       Povestea       Stiri       Actori       Episoade       Galerie       Media       Legende

Jared Padalecki în Topul TV Guide 'Sexiest TV Stars' 2008

Comentaţi articolele de pe site

Jared Padalecki în Topul TV Guide 'Sexiest TV Stars' 2008

Postby Olivia on Wed Apr 30, 2008 12:17 am

TV Guide a oferit un sneak peek din topul "Sexiest TV Stars" ce urmează a fi difuzat pe 5 Mai. Fanii, dar mai ales fanele Supernatural, se pot mândrii cu faptul că Jared Padalecki se numără printre nominalizaţii titlului de Cel Mai Sexy Star din 2008.

Sneak peek-ul conţine imagini de la şedinţa foto pentru TV Guide şi un scurt interviu cu actorul.

De asemenea, nominalizaţii au fost făcuţi cunoscuţi şi în revista TV Guide, iar Katie Cassidy (demonul Ruby din Supernatural) oferă o scurtă caracterizare a lui Jared special pentru această revistă:

„Jared este adorabil. Este chipeş şi amuzant şi are o personalitate minunată. Are un zâmbet atât de dulce, iar dinţii îi sunt ai naibii de albi! I se luminează tot chipul când zâmbeşte. Este şi puţin prostuţ, dar îmi place asta - îl face şi mai sexy. Uneori imită sunete de vânturi şi pretinde că vin de la mine. Şi mă imită mergând precum un păianjen, pentru că am picioarele foarte lungi. Dar o face într-un mod atât de drăgălaş, încât nu mă pot supăra pe el. Ştie că e un dulce. Mereu face nişte priviri sexy în faţa camerei de filmat, iar noi râdem de el pe tema asta. Jared se lasă dus de val şi este foarte relaxat. Şi îi face pe toţi din jurul lui să se simtă la fel.”

În continuare vă las să vizionaţi secvenţa din sneak peek dedicată lui Jared şi să vedeţi câteva imagini de la şedinţa foto.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gf_hB-nU7p0&feature=related[/youtube]

Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Image
Olivia
Site Admin

Re: Jared Padalecki în Topul TV Guide 'Sexiest TV Stars' 2008

Postby Larisa on Wed Apr 30, 2008 1:40 am

Deci, o fi Jensen preferatul meu, dar pozele astea m-au facut sa stau putin pe ganduri. 8->
Larisa

Postby LuizaBeerLover on Wed Apr 30, 2008 4:31 pm

Yeah, Jensen is my favorite too Image Image
Dar dupa sedinta asta foto... Image Hello there Jared! Image
Image
LuizaBeerLover
Crossroad Demon

Postby JensenFan4Ever on Tue May 06, 2008 3:14 pm

Recunosc faptul ca Jared are un corp perfect si este si foarte inalt :) dar Jensen ramane tot favoritul meu :x :x
Image

"Driver picks the music, shotgun shots his cakehole!"
JensenFan4Ever
Crossroad Demon

Postby go_ramos4 on Sun Jun 01, 2008 11:55 pm

M - au innebunit de cap baietii astia doi :P . Parerea mea este ca Jensen e barbat si Jared e sexy :D . Amandoi sunt super dragutzi , au ceva ce le place tuturor:P
When you can live forever what do you live for ?
go_ramos4
Spirit

Return to Articole