Prima Pagina       Povestea       Stiri       Actori       Episoade       Galerie       Media       Legende

Misha Collins vorbește despre îngeri, pasiunile sale și ...

Comentaţi articolele de pe site

Misha Collins vorbește despre îngeri, pasiunile sale și ...

Postby Olivia on Mon Oct 06, 2008 3:55 pm

Misha Collins a acordat un interviu pentru TV.com, probabil cel mai interesant interviu cu Misha de până acum, în care vorbește despre îngeri și Castiel, dar ne dezvăluie și câteva din pasiunile sale și ne spune cum este viața la Casa Albă.

Image

TV.com: Hai să nu ne pierdem timpul. Ai idee în ce te-ai băgat când te-ai alăturat serialului Supernatural?
Misha Collins: Încep să-mi dau seama cam în ce m-am băgat. Acum trei săptămâni nu aveam nici ce mai mică idee. Dar se pare că este o întreagă lume. Este ca un univers paralel de care nu ştiam, dar care exista printre noi.

TV.com: Ce anume ai văzut sau observat?
Misha Collins: Ei bine, atenţia mare din partea fanilor.

TV.com: Sunt extrem de loiali. Dar sunt şi foarte dedicaţi şi foarte inteligenţi, din câte am observat.
Misha Collins: Da, da. Am fost impresionat. Sunt complet impresionat de inteligenţa fanilor. Se pare că sunt o gaşcă tare deşteaptă.

TV.com: Să vorbim despre personajul tău, Castiel. Nu este tocmai imaginea tipică a unui înger. Cum îl percepi tu pe Castiel?
Misha Collins: Niciodată prea m-am interesat despre îngeri. Mereu cred că am avut acea percepţie populară cum că îngerii doar cântă la harpă şi poartă aureolă. Şi că poţi avea un înger gardian care, nu ştiu, se asigură că nu dă o maşină peste tine sau aşa ceva. Dar citind doar primele două scenarii, imediat am realizat că Castiel nu este un astfel de înger. Şi chiar la filmările primului episod îl interpretam cu puţin cam multă obscuritate. Iar Kim Manners, regizorul epsiodului, a mai domolit puţin această interpretare. Vroia să se asigure că există puţină religiozitate, sau mai multă religiozitate decât am arătat eu iniţial.
Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut pentru a mă documenta în privinţa rolului a fost să citesc Revelaţii, în care se vobeşte foarte mult despre îngeri şi acţiunile lor. Şi sunt nişte personaje destul de întunecate în Revelaţii, adică au avut loc o mulţime de lupte şi distrugeri realizate de preaputernicii îngeri. Aşa că nu-mi dau seama de unde a apărut percepţia modernă despre îngeri. Dar, istoric, nu au fost stereotipul drăguţ la care ne gândim noi.

TV.com: Deci ne poţi confirma acum că Castiel este chiar un înger? Ştiu că există o dezbatere cum că el încearcă să-i păcălească pe Sam şi Dean.
Misha Collins: O să spun că este un înger, asta dacă nu cumva sunt şi eu victima unei glume.

TV.com: Atunci se pare că nu putem da încă un verdict despre asta. Castiel este un personaj foarte serios – este ca o fantomă, nu schiţează nici un gest. Ştiu că o parte din atracţia serialului Supernatural este umorul. Se va mai lumina puţin Castiel?
Misha Collins: Până acum, în scenariile pe care le-am citit, nu am remarcat nicio glumă amuzantă. Dar cred că ideea este că îngerii nu înţeleg ironia, nu ştiu ce e satira. Iar dacă în viitor Castiel va fi glumeţ sau amuzant sau ceva între, o va învăţa de la Dean.

TV.com: Ce ne poţi spune despre puterile sale sau despre slăbiciunile lui? Ţi-a spus Eric [Kripke] ceva despre asta?
Misha Collins: Nu ştiu care este punctul slab al lui Castiel. Din ce mi-am dat seama până acum, pare destul de puternic. Dar nu sunt sigur până unde pot ajunge puterile lui. În afară de ce s-a putut vedea până acum în primele episoade, nu ştiu ce alte puteri mai are. De fapt, nu e adevărat. Este o putere pe care o voi demonstra în cel de-al treilea episod al sezonului, şi care este chiar impresionantă. Dar, din păcate, nu pot spune despre ce este vorba. Ştiu că îngerii pot fi omorâţi, dar nu ştiu cum.

TV.com: Ce episod filmezi acum?
Misha Collins: Episodul nouă este cel care urmează.

TV.com: Şi încă mai apari în serial?
Misha Collins: Da, încă mai apar. Voi mai fi în episoadele nouă şi zece. Nu apar în episodul opt, cel care se filmează acum.

TV.com: Ţi-a spus Eric cât timp Castiel va face parte din antologia Supernatural? Este ceva de genul în care aflii pe parcurs?
Misha Collins: Da. Se pare că voi mai fi prin preajmă o vreme, dar nu sţiu exact cât timp.

TV.com: La sfârşitul primului episod îi spui lui Dean acea replică remarcabilă. Care anume este acea „treabă” pe care Dean o are de făcut? Ce ne poţi spune despre asta?
Misha Collins: Din ce am înţeles eu din sarcina pe care o are, este faptul că va fi un instrument în prevenirea apariţiei Satanei. Dacă cele 66 de sigilii vor fi distruse de Lilith, atunci Lucifer va fi eliberat, iar armatele iadului vor prăda pământul. Aşa că slujba lui Dean este de a preveni toate aceastea.

TV.com: Aşadar cea mai mare parte a sezonului va fi despre sigilii şi prevenirea distrugerii lor?
Misha Collins: Nu ştiu dacă sigiliile vor fi distruse până la urmă, dacă aceasta este o bătălie pe care fraţii Winchester o vor câştiga sau pierde, dar ştiu că aceasta este confruntarea majoră a acestui sezon.

TV.com: Îl vom vedea pe şeful lui Castiel?
Misha Collins: Pe Dumnezeu?

TV.com: Da.
Misha Collins: Nu ştiu. Ar fi interesant. Ar fi o treabă oneroasă pentru cei din departamentul de efecte speciale, să realizeze imaginea lui Dumnezeu. Ar fi interesant. Nu ştiu.

TV.com: Cine crezi că ar face o treabă bună interpretându-l sau interpretând-o?
Misha Collins: Morgan Freeman este genul de Dumnezeu al zilelor noastre, se pare. Nu sunt sigur.

TV.com: Se pare că se acordă o oarecare atenţie urmelor de pe umerii lui Dean de când Castiel l-a scos din iad.
Misha Collins: Da. Corpul în care îl vedem pe Castiel este doar un recipient, este o formă umană în care locuieşte. Iar adevăratul său corp are o formă pe care nu am văzut-o. Vocea sa reală este asurzitoare pentru urechea umană. Dacă te uiţi la corpul său adevărat îţi explodează ochii. Iar dacă te atinge, evident, îţi provoacă o arsură sau o reacţie care seamănă cu o iritaţie. O alergie. Poate că Dean este doar alergic la Castiel. Nu ştiu (râde).

TV.com: Aşadar îngerii folosesc recipiente în acelaşi fel cum o fac demonii?
Misha Collins: Da.

TV.com: Şi poţi ieşi dintr-un corp şi intra într-altul?
Misha Collins: Probabil.

TV.com: Şi pariez că speri ca el să rămână în acelaşi corp, nu?
Misha Collins: Da. Nu văd nicio problemă cu corpul în care este acum Castiel (râde).

TV.com: Trebuie să întreb asta pentru fani, ei vor să ştie cum este să lucrezi cum Jensen şi Jared, ei par să fie nişte tipi chiar de treabă.
Misha Collins: Da, sunt băieţi de treabă. E tare distractiv să lucrezi cu ei. Amândoi sunt foarte primitori pe platoul de filmare, şi au un foarte bun simţ al umorului. De multe ori vezi la TV tipi care arată foarte bine şi presupui că poate nu-şi acordă prea mare atenţie unul altuia. Dar amândoi sunt foarte deştepţi şi foarte amuzanţi, şi este foarte distractiv să lucrezi cu ei.

TV.com: Unul dintre lucrurile care îmi plac la serial este şi scenariul. Îmi poţi spune cum îţi uşurează munca faptul că ai în faţă un lucru atât de bine făcut?
Misha Collins: Da. Cineva mă întreba săptămâna trecută cum de mi-a venit ideea să vorbesc în acest mod neobişnuit, ca într-o cadenţă dintr-o altă lume, iar astfel vorbele mele aveau ceva angelic, şi i-a impresionat foarte mult că am putut face asta în interpretarea mea. Iar adevărul este că nu are nimic a face cu interpretarea mea, ci este exact dialogul care a fost scris pentru mine, şi care pare a fi din altă lume, ceea ce conduce foarte uşor la acest personaj. Nu este neapărat uşor să spui ceva de genul „Eu sunt cel care te-a ţinut strâns şi te-a scos din pierzanie (I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition)” – asta poate fi ceva foarte confuz dacă nu este însoţit de un scenariu atât de bun care susţine personajul care spune aşa ceva, şi dacă ceea ce spune are vreun sens.

TV.com: Sunt sigur că are.
Misha Collins: Cred că scenariul este minunat. Cred că ceea ce îl face să fie atât de bun este faptul că au întrepătruns foarte bine dimanica interpersonală dintre cei doi fraţi în aceste mari poveşti, aşa încât nu pierzi niciodată contactul cu aspectul personal, emoţional al serialului. Altfel ar fi doar o mulţime de flash-uri luminoase şi demoni care se învârtesc prin prejur şi ar arăta cam ca o casă bântuită. Dar felul în care se realizează povestea, legendele despre demoni şi îngeri sunt uimitoare şi interesante tocmai deoarece se combină cu partea personală şi emoţională a poveştii.

TV.com: Voi deveni puţin personal aici, tot pentru fani. Ce îi place lui Misha Collins să facă în timpul său liber? Care sunt interesele sale?
Misha Collins: Ei bine, îmi place să scriu poezie. Sunt un poet publicat. Am fost publicat în câteva reviste literare anul acesta. De asemenea, am construit casa în care locuiesc. Mi-am plătit studiile la colegiu lucrând ca tâmplar şi dulgher. Aşa că am construit casa în care locuiesc şi am făcut majoritatea mobilei din ea. Îmi plac şi activităţile în aer liber. Petrec mult timp făcând drumeţii, iar iarna merg la ţară şi schiez în High Sierras. Cât timp nu te loveşti de copaci eşti bine.

TV.com: Ce alte proiecte mai urmează?
Misha Collins: Sunt câteva filme independente la care am participat şi care sunt acum în magazinele cu casete video. Singurul care nu a fost difuzat încă dar la care am participat, sau am filmat, este un episod din Nip/Tuck. Dar acum este Supernatural.

TV.com: Nu e aşa că ai fost intern la Casa Albă?
Misha Collins: Da. A fost o experienţă minunată pentru mine pentru că urma să intru în politică şi m-a făcut să realizez că nu vreau să fac politică. Aşa că sunt foarte recunoscător pentru această experienţă. A fost interesantă. Credeam că voi fi sub acelaşi acoperiş cu cele mai bune şi mai luminate minţi din lume. Dar se pare că majoritatea celor care lucrează la Casa Albă sunt oameni care s-au oferit voluntari la campanie – asta se întâmpla pe vremea lui Clinton – sau ai căror părinţi au donat o mulţime de bani pentru campanie. Voi jigni pe cineva acum, dar nu părea deloc a fi un grup de oameni teribil de deştepţi sau interesanţi. Dar cred că asta vrei, vrei oameni care să susţină ceea ce spune omul de deasupra. Dar nu era ceea ce vroiam. Așa că sunt fericit că am scăpat de acolo.

TV.com: Muțumim că ai stat de vorbă cu noi, Misha.
Misha Collins: Mulțumesc, ai grijă.
Image
Olivia
Site Admin

Re: Misha Collins vorbește despre îngeri, pasiunile sale și ...

Postby LuizaBeerLover on Sun Oct 12, 2008 3:48 pm

Ohh, scrie poezii (how cute 8-> ;;) ) ...a lucrat ca tâmplar & îi plac drumeţiile 8-> 8->
Chiar că ăsta e unul dintre cele mai interesante interviuri cu Misha, pe care l-am citit pâna acum :p
Thank you so much, Olivia >:D<
Image
LuizaBeerLover
Crossroad Demon

Re: Misha Collins vorbește despre îngeri, pasiunile sale și ...

Postby JensenFan4Ever on Mon Oct 13, 2008 12:53 am

Da, multumim Olivia, oricum Misha din ce am putut observa prin interviuri pare foarte inteligent, plus ca mai arata si bine ;)) . Rolul acesta i se potriveste perfect si sper sa-l vedem cat mai mult alaturi de baieti :)
Image

"Driver picks the music, shotgun shots his cakehole!"
JensenFan4Ever
Crossroad Demon

Return to Articole