Prima Pagina       Povestea       Stiri       Actori       Episoade       Galerie       Media       Legende

Care este relația dintre Sam și Ruby? - Jared ne răspunde

Comentaţi articolele de pe site

Care este relația dintre Sam și Ruby? - Jared ne răspunde

Postby Olivia on Thu Oct 16, 2008 9:39 pm

Încă de la primul episod al acestui sezon toți fanii s-au întrebat ce căuta Ruby în lenjerie în camera de hotel a lui Sam. Oare Sam a cedat tentației și a avut o relație cu Ruby, deși aceasta este un demon?

Ei bine, cei de la TV Guide au obținut răspunsul mult-așteptat de la Jared Padalecki, actorul ce îl interpretează pe Sam Winchester.

"Au fost amanți", mărturisește Jared. "Încă de la primul episod, când Dean se întoarce, iar Ruby este în lenjerie intimă și Sam iese de la toaletă, ni se sugerează că între Sam și Ruby se întâmplă mai mult decât 'Hey, hai să vedem cum putem omorî demoni'. Ei s-au... distrat puțin. Au și ei nevoile lor."

Deci... demonilor le place să își facă de cap? "Așa cred", spune Padalecki. "Sau poate ea este doar drăguță cu Sammy, din moment ce el credea că și-a pierdut fratele".
Image
Olivia
Site Admin

Re: Care este relația dintre Sam și Ruby? - Jared ne răspunde

Postby Aner on Thu Oct 16, 2008 10:46 pm

oook...cred ca sunt putin dezamagita de sam. bun, e barbat, are nevoie, da` din toate femeile din lume, cu un demon trebuia sa fie ? [-(
Image
Aner
Regular Demon

Postby Olivia on Thu Oct 16, 2008 10:54 pm

La asta m-am gandit si eu, Aner. Ma asteptam la mai mult de la el.
Nu s-a cuplat cu nimeni cand il tot tachina Dean, iar acum, ca "murise", Sam s-a cuplat cu Ruby. Plus, ca nici nu are incredere in ea. Cum sa te culci cu cineva in care nu ai incredere si care este exact ceea ce urasti? 8-}
Image
Olivia
Site Admin

Postby Aner on Thu Oct 16, 2008 11:00 pm

inca un semn ca sam s-a schimbat foarte mult cat timp a fost singur...
Image
Aner
Regular Demon

Postby LuizaBeerLover on Fri Oct 17, 2008 8:02 pm

Am observat ce rânjete & priviri sunt între aştia doi... /:) :-w :-w
dar sincer, nu îmi place deloc chestia asta, că Ruby & Sam 'îşi fac de cap' [-( [-( [-x (...poate pentru că nu prea îmi place cum joacă Genevieve, că dacă ar fi fost Katie Cassidy nu m-ar fi deranjat deloc :> :> )
... nu ştiu, poate ca Jared a zis asta aşa, mai mult în glumă... :-s :-s :-s

...& tot Jared a declarat într-un interviu pe care la acordat înainte să înceapă sez 4 ...a zis, şi citez:
"I don't think so. I think she (Ruby) has a clear and obvious purpose in the show, and a great purpose that she serves well, but I think that our die-hard fan base just wouldn't be interested in seeing that love story. Jensen's done a love scene, and I've done a love scene, and they're interesting and serve their purpose, but I don't think the boys would work in a relationship with anyone. I think it'd just be a weird dynamic. I mean, what, would Ruby ride in the back of the Impala? It'd be kind of odd to wheel out. I don't think it'd ever pan out. But if it did, I'm sure the writers will work it in seamlessly. Besides, it'd kind of spoil the mood if during love scenes her eyes turned black... "Uh, am I supposed to kill you now?" It was hard enough for poor Sammy waking up and fighting a werewolf. So it'd be even worse if he openes his eyes and there are some big black eyes staring down at him! ...but Kripke likes to twist things around, so anything is possible."
:-??
Image
LuizaBeerLover
Crossroad Demon

Postby Olivia on Fri Oct 17, 2008 8:40 pm

Luiza, dar aici nu a zis nimeni nimic de o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Pentru TV Guide Jared a spus ca existat o mica aventura intre ei. Nu cred ca toata chestia s-a intamplat mai mult decat o data. Vom vedea ce ne mai arata despre asta in episoadele urmatoare.
Image
Olivia
Site Admin

Return to Articole