Prima Pagina       Povestea       Stiri       Actori       Episoade       Galerie       Media       Legende

Supernatural va avea mai mult de cinci sezoane?

Comentaţi articolele de pe site

Supernatural va avea mai mult de cinci sezoane?

Postby Olivia on Wed Jan 14, 2009 5:50 pm

Cei de la MovieWeb au stat de vorbă cu Jensen Ackles, iar una dintre afirmațiile actorului cu privire la viitorul serialului ne face să ne punem o întrebare la care nici nu mai îndrăzneam să sperăm.

Întrebat ce noutăți va aduce a doua jumătate a sezonului 4, Jensen nu a putut dezvălui nimic, spunând că finalul sezonului este un mister chiar și pentru el. Însă întrebarea care a adus un răspuns surprinzător din partea lui Jensen a fost dacă Supernatural își va afla sfârșitul odată cu finalul sezonul 5. Care a fost răspunsul actorului? "Nu știu".

Oare audiența uimitoare câștigată datorită celui de-al patrulea sezon îl va determina pe Eric Kripke, creatorul Supernatural, să prelungească serialul? Oare Supernatural va avea mai mult de cinci sezoane?

Voi ce părere aveți despre asta? Sunteți entuziasmați de gândul că Supernatural va putea avea un al șaselea sezon sau suneți speriați? Oare prin ce aventuri mai pot trece cei doi frați în viitorul serialului?

Interviul video îl puteți vedea aici
Image
Olivia
Site Admin

Re: Supernatural va avea mai mult de cinci sezoane?

Postby ema4u3 on Wed Jan 14, 2009 10:13 pm

eu nu prea imi fac mari sperante...Kripke a zis ca el deja a avut o structura a intregului serial, stie pana unde sa mearga si a estimat ca in sez 5 se va finaliza.desigur, ca as fi mai mult decat incantata sa avem n sezoane daca se poate, da let's stay on the ground :D
Image
ema4u3
Crossroad Demon

Postby paul1cawinchester on Thu Jan 15, 2009 11:57 am

Eu sincer,m-as bucura daca ar avea doar 5 sezoane,chiar daca nu o sa mai vedem serialul nostru preferat,dar ar fi mai bine asa,sa aflam deznodamantul serialului,si posibil ca si la Prison Break si nu o sa mai aiba nici un farmec,o sa te plictisesti.
Image
paul1cawinchester
Spirit

Postby Ikarus on Thu Jan 15, 2009 12:52 pm

si eu sper sa aiba cat mai multe sezoane dar episoadele sa aiba mai multa legatura unu cu altul , sa nu mai apara episoade de genul vaneaza un varcolac , o vrajitoare sau in cazul in care se intampla asa sa aibe o legatura cu demonii sau cu ingerii sa o faca pentru un anumit motiv
Image
Ikarus
Regular Demon

Postby Aner on Fri Jan 16, 2009 6:37 pm

cred ca ar mai putea continua cateva sezoane fara sa se plictiseasca lumea, la o adica, mituri si legende nu sunt?! mi-ar placea enorm un sezon in europa sa zicem. cred ca ar gasi kripke ce sa scrie. acum ramane de vazut daca le permit ratingurile. Doamne ajuta!
Image
Aner
Regular Demon

Postby Marius Eisenstein on Wed Feb 25, 2009 8:44 pm

O idee destul de buna. Ar fi ceva ca demoni sa gaseasca si in Europa si acolo sa fie un complot sau ceva in genu'. Lupta contra demonilor, ii mai ajuta ingerii, bla bla. Poate face ceva si prin Asia, ceea ce ar fi foarte kinki, fiindca acolo poti face glume foarte faine, mai ales prin Japonia. Cum in serial probabil Dean nu stie japoneza, nici Sam, vor trebui sa invete, sa se mai prosteasca cu "Busty Asians" [ in special Dean ] and so on... Oricum, se mai pot face multe la episoade. Poate si o resuscitare a tatalui, o readucere a sa de unde s-o fi dus. Kinki thoughts, huh?

Si personal, eu mi-as dori sa apara cat mai multe episoade Supernatural, fiindca dupa parerea mea e un serial bun, te invata mituri, daca crezi in chestii dinastea oculte mai poti invata si de acolo, so, i'm pro for the extension of season 5 ^.^
Image
„Ca sa fii îndeajuns de bun trebuie sa fii foarte bun.” - Jocul dragostei si al întâmplarii
Marius Eisenstein
Vanator

Return to Articole