Prima Pagina       Povestea       Stiri       Actori       Episoade       Galerie       Media       Legende

4x02: Are You There God? It's Me, Dean Winchester

Discuţii despre episoadele Sezonului IV

4x02: Are You There God? It's Me, Dean Winchester

Postby LuizaBeerLover on Fri Sep 26, 2008 1:51 am

.
Eric Kripke vorbeste despre episodul 4x02:
http://www.youtube.com/watch?v=au4uEu9CiUU
.
:p
Image
LuizaBeerLover
Crossroad Demon

Re: 4x02: Are You There God? It's Me, Dean Winchester

Postby paul1cawinchester on Fri Sep 26, 2008 9:52 am

Deci a fost un episod foarte reusit,aratand si mitologia sezonului 4 mai mult sau mai putin,adica Apocalipsa,nu am inteles eu perfect este vorba de 60 sigile,si dupa ce le deschide vine Lucifer pe pamant,si de aceea au venit ingerii aici ca sa lupe contra lui,si vreau sa spun ca mi-a placut atitudinea lui Castiel asupra lui Dean cand i-a spus cum sta treaba,sincer Dean era cam speriat.Si cum sa ii spui unui inger:maybe you want to kick your ass :))).
Nota personala:10/10,can't wait next episode :D:D
Image
paul1cawinchester
Spirit

Postby belladonna on Fri Sep 26, 2008 9:54 am

acum am luat episodul inca o data multumiri Oliviei, doar ca o sa-l vad dupa amiaza momentan sunt la birou, asa ca revin diseara sa va spun si voua impresiile mele despre acest episod!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D si din ce aud e....wwwwwwwwwwoooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwww....s-a dus coerenta la mine pe moment!
Image
All you folks think you run my life
Say I should be willing to compromise
I say all you demons go back to hell
I'll save my soul save myself
belladonna
Crossroad Demon

Postby Irina Winchester on Fri Sep 26, 2008 10:11 am

Episodul acesta mi s-a parut chiar mai bun decat primul. Pentru prima oara de cand ma uit la serial, mi s-a facut pielea de gaina. Cand? Cand vorbea ingerul cu dean si-i povestea...that was..intense!! Cred k episodul asta a vrut sa zica: " you think you've seen a lot? you've seen nothing yet! ". Cred k sf sezonului va fi legat de ultimul sigiliu...btw, mi se pare ca ingerul Castiel a zis 66 nu 60 de pecete.

on the fun side: scena cu "when did i ever forget the pie?" si mai incolo "dude, where's the pie?" a fost =)) =)) =))
Image
Irina Winchester
Regular Demon

Postby paul1cawinchester on Fri Sep 26, 2008 12:23 pm

da,si nush cat a zis castiel cred ca 66 cum ai spus tu ca se refera le 666 cu lucifer etc...si am vazut promoul urmatorului episod,deci cred ca o sa ne placa la nebunie urmatorul episod!!:X:X:X:X
Image
paul1cawinchester
Spirit

Postby Irina Winchester on Fri Sep 26, 2008 1:58 pm

Dar tot mi se pare ca ceva este in neregula...eu stiam ca sunt 7, nu 66. Primele 4 sunt cei 4 calareti ai apocalipsei (antichristul, razboi, foamete si apoi dezastre naturale, boli, more wars), a 5-a e strigatul martirilor, 6 e ziua maniei lui dumnezeu si 7 e un cutremur extraordinar de puternic. Cam asa stiam si eu si asa am gasit si pe net.
So... :-?
Image
Irina Winchester
Regular Demon

Postby ema4u3 on Fri Sep 26, 2008 4:47 pm

I must say...I'm impressed @-) .Ma asteptam la mai multa implicare din partea lui Castiel :|(cel putin la faza cand inima lui Dean batea in mana lui Henricksen, eu ma asteptam sa apara Castiel :D ).A, si ce tare cand i-a zis Dean : "I thought angels were supposed to be guardians. Fluffy wings. Halos. You know, Michael Landon, not dicks." =)) =)) are tupeu, nu alta :D
Image
ema4u3
Crossroad Demon

Postby KING on Fri Sep 26, 2008 7:13 pm

foarte bun episodul .. da' faza cu lucifer si apocalipsa imi da de gandit ... nush sper sa nu fie ultimul sezon din supernatural =((
si faza cu placinta a fost tare :)))
Image
KING

Postby JensenFan4Ever on Fri Sep 26, 2008 8:31 pm

Episodul a fost grozav, insa si pe mine ma ingrijoreaza discutia aceea cu Castiel. Mai ales cand acesta, la nesupunerea lui Dean i-a spus ca ar trebui sa aiba mai mult respect pentru el si ca desi el a fost cel care l-a scos din iad il si poate retrimite oricand inapoi :-s :-s . Ceva gen Apocalipsa tot vine daca Lilith se tot chinuie si vad ca si reuseste sa rupa din cele 66 de sigilii sa-l elibereze pe Lucifer :-ss . Mi-a placut de asemenea scena in care Sam, agasat si putin ingrijorat de discutia aia cu Ruby a uitat sa-i ia placinta lui Dean si fata omului cand a vazut ca nu i-a adus =)) . Bine ca mai are si putin umor pe ici, pe colo :D
Image

"Driver picks the music, shotgun shots his cakehole!"
JensenFan4Ever
Crossroad Demon

Postby belladonna on Fri Sep 26, 2008 8:57 pm

deci ma intorc cu niste completari facute dupa nitle studiu in ruma vizionarii episodului: avem book of revelatiosn adica Apocalipsa dupa Ioan, mentionata, doar c ain ea nu se vorbeste de 66 de peceti ciu de 7 doar c ain Coran si Talmud se vorbeste in schimb de 66 de peceti, care prevestesc apocalipsa. Mai avem pe Lilith, Lilith conform credintei talmudice a fost prima sotie a lui Adam, dar aceasta a refuzat sa se supuna lui si lui Dumnezeu si l-a parasit pe Adam, renegandu-l pe Dumnezeu, ajungand astefel mama demonilor prin unirea ei cu...surprize, surprize Lucifer, adica baiatul pomenti de Castiel, care dca apecetile, rupte de Lilith, nevasta iubitoare, se va elibera si va halaidui prin lume.

sa recapitulam: ce am avut in epsiodul acesta, pe langa spiritele celor ce nu au putut fi salvati de trioul dean/sam/bobby, avem un nou capitol in mitologia Supernatural, si elemente cheie de retinut pentru episoadele ce vor, urma, mai ales pentur cie ce citesc spoilers, si stiu deja, data pana pe al episodul 9 din sezon, pay attention to details folks... in plus sa nu-l uitatm pe Azazel, pentru ca inca mai tien nitel de toata mitiologia serialului atentie la episodul de saptamaan viitoare, mentionez doar atata si celro ce au vazut serialul Hex, Azezel, fallen angel, a cautat pe cea cu care sa aibe un copil :-ss :-ss
Image
All you folks think you run my life
Say I should be willing to compromise
I say all you demons go back to hell
I'll save my soul save myself
belladonna
Crossroad Demon

Next

Return to Sezonul IV