Prima Pagina       Povestea       Stiri       Actori       Episoade       Galerie       Media       Legende

4x06. Yellow Fever

Discuţii despre episoadele Sezonului IV

4x06. Yellow Fever

Postby Olivia on Fri Oct 17, 2008 7:57 am

Discutii despre episodul 4x06. Yellow Fever.

Sinopsis:
Sam și Dean investighează decesele misterioase ale unor oameni ce par a fi murit de spaimă. Ei vizitează una dintre victime la morgă, iar Dean se infectează cu boala care începe ca o stare de anxietate, apoi se continuă cu o teroare puternică care, în final, va opri inima. Sam și Bobby trebuie să afle proveniența bolii înainte ca Dean să moară și să fie trimis înapoi în Iad.

Primul sneak peek:
Image
Olivia
Site Admin

Re: 4x06. Yellow Fever

Postby belladonna on Fri Oct 17, 2008 9:56 am

deci stau si tot nu ma dumiresc cum naiba Dean s-ar putea intoarce inapoi in Iad, pentru ca unu contractul lui de Iad a expirat tehnic in momentul cand a aterizat acolo, doi , din moment ce Castiel and God s-au decis ca au nevoie de el si l-au scos din Iad, cum Doamne iarta-ma dcaa s a zicem cade in lupta, el tot in Iad se intoarce @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) ???????????

ok si aici se vede clar ca se reintoarce tehnica din Croatoan!!!!!!!!!!
Image
All you folks think you run my life
Say I should be willing to compromise
I say all you demons go back to hell
I'll save my soul save myself
belladonna
Crossroad Demon

Postby JensenFan4Ever on Fri Oct 17, 2008 1:31 pm

Apropos de Croatoan chiar am citit pe undeva o declaratie a Serei Gamble in care spunea ca toate misterele vor fi rezolvate chiar si cel privitor la virusul demonic din Croatoan ;)
Last edited by JensenFan4Ever on Sat Oct 18, 2008 2:05 pm, edited 1 time in total.
Image

"Driver picks the music, shotgun shots his cakehole!"
JensenFan4Ever
Crossroad Demon

Postby Annariel on Fri Oct 17, 2008 2:08 pm

Pe mine ma nedumireste un lucru.Sam a ajuns la universitate,dar nu se zice nimic despre faptul ca ar fi fost la scoala primara,ori gimnaziu sau liceu ba chiar el in timpul ala ar fi fost pe ''drumuri'' ,in hoteluri cu John si cu Dean vanand tot felul.Pentru un fan e important orice detaliu:D
ImageImageImageImageImage
Annariel
Vanator

Postby belladonna on Fri Oct 17, 2008 4:34 pm

Annariel wrote:Pe mine ma nedumireste un lucru.Sam a ajuns la universitate,dar nu se zice nimic despre faptul ca ar fi fost la scoala primara,ori gimnaziu sau liceu ba chiar el in timpul ala ar fi fost pe ''drumuri'' ,in hoteluri cu John si cu Dean vanand tot felul.Pentru un fan e important orice detaliu:D

pai, conform surselor, baiatul, pe unde ateriza, fie generala, fie liceu, se scotea bine la invatatura, adica n-avea probleme cu mutatul, si scotea si rezulate buen, precum stii la Stanford a ajuns cu bursa integrala, deic asta inseamna o medie pe stil american de 4.0 GPE, si un scor la SAT ridicat! deci Sam era tare-n carte.

asa ca semi-spoiler( Olivia nu ma omori doar ce-am iesit de pe masa de operatie), candva in sezonul nou, adica 4, va fi un episod unde se vor arata detalii din viata scolara a lui Dean and Sam-Olivia don't kill me!!! :-ss :-ss :-ss :-ss
Image
All you folks think you run my life
Say I should be willing to compromise
I say all you demons go back to hell
I'll save my soul save myself
belladonna
Crossroad Demon

Postby Olivia on Fri Oct 17, 2008 5:11 pm

Da, Ioana. Stiu de episodul asta :P Stai linistita, I won't kill u... ;) >:D<
Image
Olivia
Site Admin

Postby Aner on Fri Oct 17, 2008 5:56 pm

si eu am auzit de episod si abia astept sa-l vad. sunt curioasa ce personaje vor juca rolul lui sam si dean...sau daca vor fi tot ei, cum ii vor face sa para mult mai tineri
Image
Aner
Regular Demon

Postby Olivia on Fri Oct 17, 2008 7:03 pm

Hai, ca pe Jensen il pot imbraca mai "tineresc", ii pot schimba putin si freza, dar lui Jared nu cred ca ii pot face ceva sa para de 15 ani. Jared s-a schimbat enorm de la primul sezon, ai impresia ca au trecut 10 ani si nu 3. Cred ca vor folosi niste pusti in locul lor, asa cum au mai facut si pana acum.
Image
Olivia
Site Admin

Postby Olivia on Sat Oct 18, 2008 2:52 am

Acum avem si un al doilea sneak peek din surpriza pregatita de producatori.

Image
Olivia
Site Admin

Postby Olivia on Sat Oct 18, 2008 12:23 pm

Inca un sneak peek.

Image
Olivia
Site Admin

Next

Return to Sezonul IV