Prima Pagina       Povestea       Stiri       Actori       Episoade       Galerie       Media       Legende

4x08. Wishful Thinking

Discuţii despre episoadele Sezonului IV

4x08. Wishful Thinking

Postby Olivia on Sun Nov 02, 2008 1:23 am

Discutii despre episodul 4x08: Wishful Thinking

Sinopsis:
O URARE DE BINE CARE SE ÎNDEPLINEȘTE ADUCE HAOS – Sam și Dean investighează un mic oraș în care urările de bine chiar se îndeplinesc. Un ursuleț de pluș ia viață, cineva câștigă la loterie, iar prostănacul orașului își face o prietenă sexy. Frații realizează că deși toți sunt fericiți acum, sfârșitul va fi dezastruos.

Sneak peek & Promo

Mi se pare mie sau in ultima secventa din promo Sam e lovit de un fulger? :-? Hope he'll be ok...
Image
Olivia
Site Admin

Re: 4x08. Wishful Thinking

Postby septimiu29 on Sun Nov 02, 2008 1:46 am

Olivia wrote:Mi se pare mie sau in ultima secventa din promo Sam e lovit de un fulger? :-? Hope he'll be ok...

Da chiar este lovit de fulger @-). Oricum nice teddy bear :)),dar copilul ala in albastru pare puternic.
Image
septimiu29
Vanator

Postby Aner on Sun Nov 02, 2008 5:03 pm

faza cu teddybear doctors a fost tare:))
Image
Aner
Regular Demon

Postby Olivia on Sun Nov 02, 2008 5:38 pm

"Ursuletul" ala e tare creepy. Eu una as avea cosmaruri noaptea daca as sta in casa cu asa ceva :D :-s

Si ma bucur sa-l revad pe amuzantul Joxer din serialele Xena si Hercules, daca vi-l mai amintiti.
Image
Olivia
Site Admin

Postby JensenFan4Ever on Sun Nov 02, 2008 6:43 pm

Si ce necioplit ursulet =)) =)) . Apropos, oare asta e episodul in care Dean se gandeste la tampenia aia de gigantul Om-Bezea din Ghostbusters, iar acela prinde viata, sau n-am citit eu bine? ;)) =)) =)) =))
Image

"Driver picks the music, shotgun shots his cakehole!"
JensenFan4Ever
Crossroad Demon

Postby LuizaBeerLover on Mon Nov 03, 2008 7:46 pm

"close the freaking door!"
Poahahahahahahahaha!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
:)) :)) :)) ..."teddybear doctors" =)) =)) =))

...ştiam că o să fie un giant Teddy Bear, dar mi-l imaginam aşa, ceva gen Cocolino :)) :)) :))
:)) pe Sam îl loveşte fulgerul :)) :)) ...that's really funny ;))

Şi ohh yeah, Joxer! :D ...gosh, ce mai mă uitam şi la Xena 8-> 8-> :p
Image
LuizaBeerLover
Crossroad Demon

Postby belladonna on Mon Nov 03, 2008 11:34 pm

Ted Raimi :D aka Joxer the Mighty, vremurile bune de altadata de al PRO TV :-j :-j , hehe se anunta un episod interesant jumatate funny, ma rog scary big Cocolino ursulet, era sa-mi sara pisica de ep birou cand a vazut dihania-dap am innebunit si animalul familiei cu Supernatural, mai nou miauna cand vede SPN, deh asa stapana asa animal :-j , as I was saying, hehe dar mai si ceva abscuns in episodul asta ;;) -nu ma refer la balsam de rufe =))
Image
All you folks think you run my life
Say I should be willing to compromise
I say all you demons go back to hell
I'll save my soul save myself
belladonna
Crossroad Demon

Postby ema4u3 on Fri Nov 07, 2008 1:59 am

I wish I wouldn't go to school tommorow :(( sa ma uit linistita la episod, sa nu ma asculte la fizica si la germana :((
wishful thinking, huh>?
imi place tare mult promo-ul!! :X pare sa fie un episod comic desi nush daca il va intrece pe yellow fever :D
Image
ema4u3
Crossroad Demon

Postby belladonna on Fri Nov 07, 2008 11:02 am

@-) @-) @-) am apucat sa avd si eu acum episodul! RIP teddy, in primul rand, second :-o :-o :-o :-o deci Dean isi aminteste ce a patimit in Iad dar nu spune, ne asteapta o saptamana lunga ,pana la episodul urmator pentru a afla mai concret ce a vazut si ce a facut Dean pe acolo, nevertheless ca de obicei ultimele cadre cu disctuia dintre Dean si Sam absolut superbe.

Nu vreau sa uit si de Sammy, mai ales partea cand Dean il intreaba nu-i asa ca ti-ai dorit sa te intorci la viata normala, discursul lui Sam chiar a fost superb accentuand pe faptul ca datorita tututor peripetiilor lor nu mai au cum sa se intoarca cumva la o viata normala,iar la cpaitolul ce si-ar dori -capul snagerand al lui Lilith pe un platou, pai ii dau dreptate , ce ar fi putut sa zica la adresa ei?! ;)) ;))
Image
All you folks think you run my life
Say I should be willing to compromise
I say all you demons go back to hell
I'll save my soul save myself
belladonna
Crossroad Demon

Postby Aner on Fri Nov 07, 2008 6:10 pm

AAA !!ca`vine sa urlu` :(( nu merge linkul postat pe site ca sa downloadez episodul si nici de pe net nu se descarca ~X(
Image
Aner
Regular Demon

Next

Return to Sezonul IV